Nemzetközi költöztetés, csomagküldés, szállítás az Európai Unión belül

Macska, Kutya Szállítás Külföldre

Költöztetés és kisállat szállítás akció!

Rendeljen tele autós költözést cégünknél, és féláron szállítjuk el egy kisállatát! A további kisállatok szállítására pedig 25% kedvezményt adunk!

Rendeljen tele autós és tele pótkocsis költözést együttesen, és első kisállatát ingyen, a további kisállatokat 50% kedvezménnyel visszük el!

Legyél Te is ügyfelünk!

Kisállat szállítás biztonságosan

Macska, kutya szállítás külföldre nehézségek nélkül

Az Európai Unió egyik alapelve a munkavállalók szabad mozgása és tartózkodása, és ennek köszönhetően ma már viszonylag gyakori, hogy az emberek – akár egyedül, akár az egész családdal – valamelyik külföldi országban próbálnak szerencsét.

Egy kutyásnak (és persze macskásnak is) evidens, hogy ha csak teheti, magával viszi a kedvencét, hiszen a kutya az ember hű társa, nagyon erős kötődés van köztük, vagyis az eb gyakorlatilag családtag. Ha szeretnéd, hogy a kedvenced szállítása külföldre problémamentesen történjen, válassz olyan céget, amelyik teljes körűen garantálja a kisállatok épségét és jóllétét út közben!

vadászgörény, macska, kutya szállítás külföldre

Legyél Te is ügyfelünk! Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, hívj bennünket, örömmel állunk rendelkezésedre!

Papír nélkül nem megy

Mire van szükség a kutya szállításához külföldre?

Hogy négylábú barátod veled tarthasson, bizonyos feltételeknek mindenképp eleget kell tenned.

  • Chip. Magyarországon évek óta törvény írja elő a kutyák mikrochipes megjelölését, ez a tartás egyik alapfeltétele, ahogy számos más európai országban is. Chip nélkül tehát nem tudod magaddal vinni a kis kedvencedet.
  • Útlevél. Külföldi utazáshoz minden kutyának, macskának és vadászgörénynek szüksége van egységes európai állatútlevélre, amelynek hiányában nem léphet be egy másik országba. Történjen a kutya szállítás Angliába vagy Németországba, érvényes okmány nélkül nem lépheti át a határt.
  • Oltások.
  • Féregtelenítés

Legyél Te is ügyfelünk!

Figyelem!

Komolyan vesszük az állatok szállítására vonatkozó szabályokat!

Ha a fenti feltételek nem adottak, a macska, kutya szállítása külföldre nem valósulhat meg. Az ebből eredő összes költséget az állatot szállíttató (feladó) viseli. A feltételek meglétének ellenőrzésére a gépkocsi vezetője nem jogosult.

Amennyiben már tudod, mikor utaznál, keress minket, hogy időpontot egyeztethessünk, és árajánlatot adhassunk annak függvényében, hogy mekkora távolságra kell szállítani a kutyát! Akkor sem kell aggódnod, ha nincs saját ketreced, majd mi biztosítjuk a kedvenced számára.

Az elmúlt időszakban igencsak megszigorodott a kisállatok fuvarozása Európában. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy mind a sofőrnek, mind a járműnek rendelkeznie kell a megfelelő papírokkal, ahogy a szállítmányozási engedély is elengedhetetlen. Cégünk természetesen minden kritériumnak megfelelve garantálja kedvenced pontos célba érését, így ha minket választasz, nem kell aggódnod négylábú barátodért.

Vágjatok bele a kalandba közösen – cégünk gondoskodik róla, hogy kisállatod szállítása külföldre a lehető legkomfortosabban teljen! Bővebb információért pedig keress minket bátran!

kutya szállítás külföldre -szabályok

Legyél Te is ügyfelünk!

Legyél Te is ügyfelünk! Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, hívj bennünket, örömmel állunk rendelkezésedre!

Blog

Legutóbbi cikkeink

Összes blogbejegyzés