Nemzetközi költöztetés, csomagküldés, szállítás az Európai Unión belül

Rólunk - A fuvarozó bemutatkozik

Legyél Te is ügyfelünk!

Ember a weblap mögött

Üdvözöllek, Tisztelt Látogató!

Hétéves fuvarozói és fuvarszervezői tapasztalat birtokában döntöttem úgy, hogy felajánlom segítségemet Számodra, szállítási igényeid kielégítésére.

Magyarországról Európa több országába és vissza szállítok igényes és kulturált feltételek mellett bármit, amire szükséged van, kivéve azokat a dolgokat, amelyek jogszabályt, vagy törvényeket sértenének.

Melyek is ezek az országok? Ausztria, Németország, Svájc, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Belgium, Hollandia, Anglia és Írország az elsődleges úti cél. Esetlegesen vállalok más országokba is szállítást, egyedi megállapodás mellett. Súlyt helyezek a minőségre, arra, hogy mindig bizalommal fordulhass hozzám.

rendszeres gyűjtőfuvarok indulási időpontjai

Saját tapasztalatok

Első kézből ismerem a problémákat - és a megoldásukat

Miután én is éltem külföldön - Írországban -, így számtalan esetben találkoztam olyan nehézségekkel, amik egy látszólag egyszerű szállítási feladatból adódtak.

Ezért határoztam el, hogy ezt a munkát csak jó minőségű és felszereltségű autóval, a lehetőségek szerinti pontosan behatárolt időkorlátok között fogom végezni.

Vállalok dokumentumszállítást, szükség esetén hivatalos ügyek itthoni intézését is. Lejárt a jogsid, személyid, útleveled? Egyszerűbb lenne otthon intézni, de kintről nehéz? Bízd rám és én segítek.

Ebay-ről rendeltél, de nincs kiszállítás? Dehogy nincs! Rendeld meg, és időben megérkezik!

Rendelnél otthonról, vagy bármely más országból valamit? Szívesen beszerzem és már viszem is Hozzád, függetlenül attól, hogy mely ország, mely településén is laksz.

Motort, biciklit szállítanál? Gond nélkül jut el a megadott címre.

Kérlek szépen, hogy fogadd el, hogyén nem ellenőrzök egy csomagot sem  a tartalmát tekintve, ezért a Te felelősséged, hogy mi van benne. Ez azt jelenti, hogy bármit betehetsz a csomagba, de az út folyamán többször is ellenőrzik hivatalos szervek- pl. a vámosok- a szállítmányokat, így amennyiben egy csomag kinyitásakor az derül ki, hogy valami olyan van benne, amit nem szabad szállítanom, akkor ezért Te tartozol minden felelősséggel, Te fizeted a büntetést és Te leszel megnevezve, mint felelősségvállaló!

Végül, de nem utoljára az árak. Úgy alakítottam ki őket, hogy bárki jó érzéssel fizethesse ki azokat, miután a megadott időben, sérülés-mentesen átadtam a szállított csomagokat. Ugyanakkor gondolj arra, hogy a díjak a kocsi közeléből történő berakodás, ill a kocsi közelébe történő lerakodással vannak kalkulálva. Ez annyit jelent, hogy amennyiben mondjuk a negyedik emeletre kell fel, vagy lehordani a szállítandó dolgokat, akkor ez esetben némi rakodási díjat számolok fel. Bármely rakodási feladatban szívesen segítek, természetesen a fizikai teljesítőképesség határain belül.

Remélem, mihamarabb a megrendelőim között üdvözölhetlek!

Blog

Legutóbbi cikkeink

Összes blogbejegyzés