Main menu
 • Írországi áresés
  Óriási áresés az írországi fuvarokra! Árainkhoz kattints ide!
 • Költöztetés Angliából
  Árainkhoz kattints ide!
 • Csomagszállítás Angliába
  A gyűjtőjáratok indításától függetlenül, minden héten indítunk költöztető járatokat Magyarország és Anglia-Írország között! Árainkhoz kattints ide!

Macska, kutya szállítás külföldre nehézségek nélkül

Az Európai Unió egyik alapelve a munkavállalók szabad mozgása és tartózkodása, és ennek köszönhetően ma már viszonylag gyakori, hogy az emberek – akár egyedül, akár az egész családdal – valamelyik külföldi országban próbálnak szerencsét. Egy kutyásnak (és persze macskásnak is) evidens, hogy ha csak teheti, magával viszi a kedvencét, hiszen a kutya az ember hű társa, nagyon erős kötődés van köztük, vagyis az eb gyakorlatilag családtag. Ha szeretnéd, hogy a kedvenced szállítása külföldre problémamentesen történjen, válassz olyan céget, amelyik teljes körűen garantálja a kisállatok épségét és jóllétét út közben!

Mire van szükség a kutya szállításához külföldre?

Hogy négylábú barátod veled tarthasson, bizonyos feltételeknek mindenképp eleget kell tenned.

 • Chip. Magyarországon évek óta törvény írja elő a kutyák mikrochipes megjelölését, ez a tartás egyik alapfeltétele, ahogy számos más európai országban is. Chip nélkül tehát nem tudod magaddal vinni a kis kedvencedet.
 • Útlevél. Külföldi utazáshoz minden kutyának, macskának és vadászgörénynek szüksége van egységes európai állatútlevélre, amelynek hiányában nem léphet be egy másik országba. Történjen a kutya szállítás Angliába vagy Németországba, érvényes okmány nélkül nem lépheti át a határt.
 • Oltások.
 • Féregtelenítés

Figyelem! Ha a fenti feltételek nem adottak, a macska, kutya szállítása külföldre nem valósulhat meg. Az ebből eredő összes költséget az állatot szállíttató (feladó) viseli. A feltételek meglétének ellenőrzésére a gépkocsi vezetője nem jogosult.

Amennyiben már tudod, mikor utaznál, keress minket, hogy időpontot egyeztethessünk, és árajánlatot adhassunk annak függvényében, hogy mekkora távolságra kell szállítani a kutyát! Akkor sem kell aggódnod, ha nincs saját ketreced, majd mi biztosítjuk a kedvenced számára.

Az elmúlt időszakban igencsak megszigorodott a kisállatok fuvarozása Európában. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy mind a sofőrnek, mind a járműnek rendelkeznie kell a megfelelő papírokkal, ahogy a szállítmányozási engedély is elengedhetetlen. Cégünk természetesen minden kritériumnak megfelelve garantálja kedvenced pontos célba érését, így ha minket választasz, nem kell aggódnod négylábú barátodért.

Vágjatok bele a kalandba közösen – cégünk gondoskodik róla, hogy kisállatod szállítása külföldre a lehető legkomfortosabban teljen! Bővebb információért pedig keress minket bátran!

CoopTrans nemzetközi költöztetés

Szállítás, csomagküldés, költöztetés az Európai Unión belül.


info@cooptrans.eu 

+3620 9126 424

+3538 7056 7915 


Cooptrans Facebook