Main menu
 • Írországi áresés
  Óriási áresés az írországi fuvarokra! Árainkhoz kattints ide!
 • Költöztetés Angliából
  Árainkhoz kattints ide!
 • Csomagszállítás Angliába
  A gyűjtőjáratok indításától függetlenül, minden héten indítunk költöztető járatokat Magyarország és Anglia-Írország között! Árainkhoz kattints ide!

Csomagküldés

Csomagküldés Angliába,Németországba és vissza, illetve más európai országokba

Csomagküldés Angliába 
Cégünk vállalja bármilyen - természetesen törvénybe és más helyi szabályozásba nem (kép) ütköző - csomag szállítását az EU-n belül. Főbb célországaink Németország, Anglia, a Benelux államok és Írország.

A szállítás díjait az " Áraink " fülre kattintva ismerheted meg.

Sokaknak okoz problémát a csomagküldés Angliába, Írországba, Németországba, vagy más EU-s országba. Ezeknek a gondoknak a megoldásában szeretnék segíteni az alábbi kérdések megválaszolásával.

 

1. Ki csomagol a csomagküldés előtt?

Kis mennyiségnél Te, nagyobb mennyiségnél akár mi is, külön díjért, mivel az alapdíjunk ezt nem tartalmazza.

2. Hogyan csomagoljak?

Lehetőleg erősített falú dobozba, amennyiben nem "dobozképes" a dolog, akkor pukkanófóliába, esetleg zsugorfóliába. Így a küldemények biztonságban lesznek, és a csomagküldés után is sérülések, karcolások nélkül érkeznek meg.

3. Meg kell-e jelölni a csomagokat?

IGEN! Nagyon fontos, hogy legyen egyedi jelölés, ez garantálja, hogy a csomagküldés során ne keveredjen el a küldeményed. Erről többet olvashatsz a " Költöztetés " fül alatt.

4. Ha csak kevés, kis súlyú csomagot küldök, akkor is eljönnek érte a lakóhelyemre?

Minden eset, minden cím más. Ha csak kis csomagot szeretnél küldeni, akkor a legcélszerűbb, ha elküldöd a budapesti raktárunkba akár postán is, de lehet valamely ismerős is a futár, aki jár Pesten. Azért jobb így, mert ha egy pici csomagért kell Pesttől 2-300 km-t megtenni, akkor annak a költségei nagyon megemelik a viteldíjat, aminek eredménye az lehet, hogy többe kerül a magyarországi begyűjtés, mint a maga a csomagküldés Angliába mondjuk, hisz az a költség több szállíttató között oszlik meg. Természetesen külön díjért bárhonnan begyűjtjük a csomagokat. Mindez a kinti lerakásnál is érvényesül, tehát, ha nagyon messze kell egy kis csomagért elmenni a fő útvonalunktól, akkor az bizony pluszköltség nekem, és ezáltal természetesen Neked is.

5. Megoldható-e a csomagküldés Angliából?

Természetesen visszafelé is hozok csomagokat, így a csomagküldés Angliából ugyanúgy megoldható, mint az Angliába történő szállítás.

Jó, ha tudod: a csomagküldés Angliából, Németországból, és a többi uniós országból sem jelent akadályt! Rugalmasak vagyunk egyedi feltételek esetében is, bátran fordulj hozzánk!

6. Végül az árképzés azon részéről szeretnék egy fontos kérdést tisztázni, amely a csomagok külső méreteit, ill. a súlyát érinti.

Általában súly alapján számoljuk a csomagküldés fuvardíját, de két esetben eltérünk ettől.

 • Ha nem mérhető meg a csomag alakja, mérete vagy nagy száma miatt.
 • Ha a súlya jelentősen kisebb, mint az általunk gazdaságosnak elfogadott.

A fenti két esetben 1 m3 térfogatot 80 kg súlynak számolunk.

Csomagszállítás Németországba

CoopTrans nemzetközi költöztetés

Szállítás, csomagküldés, költöztetés az Európai Unión belül.


info@cooptrans.eu 

+3620 9126 424

+3538 7056 7915 


Cooptrans Facebook